CONTACT   +31 (0)46-474 44 67

Waterbehandeling: een must voor u en uw gezin, bedrijf en ons milieu…

Water is de belangrijkste stof op onze planeet.

Daarom is een deskundige en goed doordachte behandeling niet te onderschatten voor het welzijn van u, uw familie en het bedrijf… Het installeren van één van onze kwaliteitsvolle waterontharders bevordert de hygiëne, het algemeen welzijn en de levensduur van apparaten en waterleidingen. De kalk (die zich in grote mate in ons harde water bevindt) is een boosdoener voor leidingen en huishoudtoestellen die met water werken. Ook magnesium, ijzer en andere watervervuilers worden -dankzij een waterontharder- tot een minimum beperkt. U zult versteld staan van het effect van het behandelde water op de zachtheid van uw huid, de ultieme glans van uw haar, de soepelheid van uw kleding. Kortom: de waterontharder zal een revolutie in uw gezin inluiden.

Hygiëne

Een waterontharder zal vanaf dag één na installatie voor duidelijk merkbare verschillen zorgen: ruwe handen, dof haar en hard wasgoed zijn verleden tijd, net als kalksporen op douche, bad en kranen.

Gezondheid

Uw drinkwater is zoals het hoort: volledig zuiver, zonder geur of smaak. Verse groenten behouden na koken met onthard water hun smakelijke kleur, lekker aroma en hoeveelheid vitaminen.

Voorkom verstopte leidingen

De opgeloste kalk zet zich vooral af in de warmwaterleidingen en huishoudtoestellen die met warm water werken (o.a. wasmachine, vaatwasser, koffieapparaten). Hoger elektriciteitsverbruik en verstopte leidingen zijn de gevolgen. Uiteindelijk zal het volledig uitbreken en vervangen van de leidingen noodzakelijk zijn, wat tot hoge kosten kan leiden. Met een waterontharder kunt u dit voorkomen!

Geldbesparing

Naast het voorkomen van grote kosten (o.a. voor het vervangen of schoonspoelen van leidingen), zijn de besparingen op zeep en wasprodukten niet te onderschatten. De zeep zal beter schuimen en hard schuren en schrobben zijn handelingen die tot het verleden behoren. Enorme besparing op uw energie-rekening: een kalkafzetting van ca. 12 mm zorgt al voor een rendementsverlies van ongeveer 60%.

 

Voordelen waterontharder

  Hygiëne

  Gezondheid

  Geldbesparing

  Milieu

FL5600 CHRONO of ECO vanaf 40 liter

Waarom wachten?

Wacht niet langer voor het plaatsen van één van onze waterontharders, vroeg of laat zult u merken dat ze werkelijk onmisbaar zijn!

Bij H2O Service ontvangt u (geheel vrijblijvend) een deskundig en aan uw wensen aangepast advies op  waterbehandelingsgebied en kunt u gebruik maken van een gunstige prijs voor het aanschaffen en onderhouden van een waterontharder. Er zijn een aantal verschillende types en merken verkrijgbaar, die uiteraard aan de Europese normen voldoen.

Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

.

Voorbeelden waterontharders