CONTACT   +31 (0)46-474 44 67

Even voorstellen

Om u een kleine indruk van ons team te geven, willen wij ons graag aan u voorstellen.

Huub Oberjé

Huub Oberjé

Oprichter H2O Service / adviseur / monteur

 

Huub is al meer dan 15 jaar zelfstandig ondernemer in waterbehandeling. Hij staat bij zijn klanten bekend om zijn passie voor het vak en heeft dan ook een grote klantenbinding, met name in de horeca en privé-sector.

Jan Willem Paes

Jan Willem Paes

Vennoot H2O Service / monteur

 

Jan Willem werd in 2015 aan ons team toegevoegd. Hij is een echte techneut! Sinds 2017 is Jan Willem tevens vennoot geworden binnen H2O Service.

Anneke Oberjé

Anneke Oberjé

Administratie en Planning

 

Anneke is de echtgenote van Huub en de administratieve kracht achter de mannen. Ze is verantwoordelijk voor de planning, maakt offertes en regelt de gehele administratie van H2O Service.

Een stukje geschiedenis

In 2004 zijn wij (Huub en Anneke Oberjé) ons bedrijf gestart onder de naam “Waterbehandeling Huub Oberjé”. Huub was reeds bekend in de wereld van de waterbehandeling en Anneke stortte zich volledig op de administratieve kant binnen het bedrijf. Alle zeilen werden bijgezet en er ontstond een mooie klantenkring, verspreid over heel Limburg!

In 2015 werd ons team uitgebreid met een extra mankracht: Jan Willem Paes. Deze uitbreiding zorgde ervoor dat onze service nóg beter kon worden uitgevoerd en ons klantenbestand kon meegroeien…

Jan Willem bleek een “gouden greep” en in 2017 is hij dan ook trotse vennoot geworden binnen H2O Service.

Huub met onze eerste serviceauto (2004)