CONTACT   +31 (0)46-474 44 67

Natuurlijk zuiver drinkwater…

Zuiver drinkwater draagt bij aan een betere gezondheid.
Water… Naast zuurstof het belangrijkste element voor al wat leeft op onze aarde. We weten allemaal: zonder water kun je niet leven. water lest de dorst. Je kunt dagen zonder eten, maar geen dag zonder drinken. water is onmisbaar voor mens, plant en dier. Ja, waar water is, is leven.

Waarom is gezond, zuiver drinkwater zo belangrijk?
De meest belangrijke rol van goed drinkwater is dat het lichaamsvochten vormt die, met een minimaal energieverbruik,  voedingsstoffen oplossen, transporteren naar de cellen en afvalstoffen vervolgens weer afvoeren. In uw hele leven stroomt er  gemiddeld zo`n 50.000 liter water door u heen. Juist in onze tijd, waarin niet alleen ons milieu maar ook ons lichaam via b.v. onze voeding steeds vaker bloot staat aan allerlei andere ongewenste stoffen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen en allerlei toevoegingen, is het zaak om uw lichaam dat transportmiddel aan te bieden dat ook werkelijk in staat is uw lichaam te zuiveren.

Daarom is gezond zuiver water van vitaal belang voor een goede gezondheid!

Heeft u de beschikking over gezond zuiver drinkwater?

Wij bieden u het antwoord. Het na-zuiveren van uw leidingwater kan op een gemakkelijke en zeer doeltreffende wijze geschieden met Omgekeerde Osmose. Waterfiltratiesystemen combineren dubbele koolstoffiltratie met omgekeerde osmose technologie:

Dubbele koolstoffiltratie
Absorbeert vele organische stoffen die zorgen voor een onaangename bijsmaak en geur, als ook bezinksel en onzuiverheden.

Omgekeerde drinkosmose
Is een proces waarbij ongewenste stoffen worden verwijdert door een semi-permeabel membraan dat de eigenschap bezit enkel zuiver water door te laten. Ongewenste stoffen kunnen o.a. zijn: bezinksel, ijzer, bijsmaak/chloor, lood, sporen, kwik, nitraat/nitriet, natrium, ammoniak, looizuur, sulfaat, magnesium en anderen.

Het omgekeerde osmose-systeem omvat over het algemeen de volgende onderdelen:

– een voorfilter die grove onzuiverheden verwijdert welke het systeem kunnen beschadigen.
– een apparaat dat het te behandelen water onder druk brengt. In een huishoudelijke omgeving zal de druk op de waterleiding hiervoor hoog genoeg zijn.
– één of meerdere modules als steunpunten voor het membraan en die tegelijk de verschillende water stromen sturen.
– een verdeel lijn, met al dan niet een actieve koolstoffilter.

Het resultaat: kristalhelder, natuur zuiver en zacht drinkwater met een onwaarschijnlijk hoge zuiverheidsgraad en een superieure kwaliteit, vergelijkbaar met het beste bronwater in de fles. Dit echter tegen een fractie van de kosten, zonder te hoeven sjouwen. Kwalijke geur en slechte smaak zijn verdwenen, evenals het vliesje op de thee. De ijsblokjes zijn weer helder en u kunt
genieten van een goed glas water.