CONTACT   +31 (0)46-474 44 67

De juiste partner

Tegenwoordig zijn er veel aanbieders op allerlei vlakken. Dus waarom zou u nu voor H2O Service moeten kiezen? De juiste visie is in ieder geval een grote stap in de goede richting! Tel hier onze jarenlange ervaring en onze grote (tevreden) klantenkring bij op en het resultaat spreekt voor zich.

Om onze visie en werkwijze nog iets meer te verduidelijken, hebben wij voor u een beknopte opsomming gemaakt:

” PASSIE, TEAMWORK EN EEN GOEDE SFEER,

DAT IS ONZE GROTE KRACHT “

  Passie

Passie voor het vak. “Dat is noodzaak, anders hou je het niet vol. Je moet kennis van apparatuur hebben, adviezen kunnen uitbrengen, oplossingen bedenken, verder kijken dan je eigen producten. Meedenken en goed adviseren is dus heel belangrijk.
Apparatuur moet goed afgestemd zijn, water, zeep enz. zijn hier heel belangrijk in.”

Natuurlijk geldt dit ook voor de privé sector en andere bedrijfstakken.

  Ondernemen

“Ondernemen is veel meer dan alleen maar verkopen. Het is onze kracht dat we graag onder de mensen zijn. We komen op veel verschillende plaatsen en dat is vaak een uitdaging.”

Buiten het zuiveren van water -met als resultaat een langere levensduur van horeca-apparatuur- is zorg dragen voor goed onderhoud van groot belang. Ook kostenbesparing is in deze tijd heel belangrijk.

  De werkvloer

Voor advies in de keuken, hebben we vaak te doen met de koks, maar ook met degene die de afwasprocedure doen. Praktijk dus, dat is de uitdaging!

Het meest voordelige uit de waterbehandeling te halen. Soms moet dit in de allerkleinste, compacte ruimten worden geplaatst. Maar uiteindelijk is resultaat het meest belangrijk.

  De juiste afstemming

Heel belangrijk om af te stemmen met de installateurs en de bedrijven die de keukenapparatuur, zeep en dergelijke levert. Alles moet goed in balans zijn en in de praktijk werken!

  All-in Service

Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze all-in service. Klik op onderstaande knop voor meer info.

  Afspraak = Afspraak

De juiste afstemming in planning en uitvoering en… AFSPRAAK = AFSPRAAK!